piciu pisze:
Nikt się do tej propozycji nie odniósł.
Z chęcią odpowiedział bym na Twoje pytanie, ale kompletnie się nie znam na takich tematach. Moja odpowiedź byłaby bardzo nie merytoryczna.
Bo widzisz, sprawa wygląda następująco. Ci co by mogli by się odnieść do Twojego pytania to zrezygnowali z członkowska w SAM18(?), albo nie używają internetu i nie czytają wpisów na tym forum, lub po prostu nie chcą się odzywać. Jest nas garstka w samym SAM18, a śledzących tutejsze wpisy jeszcze mniej. Moje prośby, błagania momentami wręcz molestowanie o zabranie głosu w dyskusji czy chociażby pomoc w redagowaniu biuletynu kompletnie nie odnoszą skutku. Idąc dalej. "Jest nas garstka": Tomek /mgr/, Janek /Jony50/, Marcin /ali1983/ no i ja. Dwie, trzy osoby, członkowie SAM18 w kontakcie telefonicznym. Tak to wygląda, więc nie oczekuj rozbudowanej dyskusji, to jest bardzo trudne. Jeżeli chcemy aby modele oldtimer i SAM18 się rozwijały to musimy zdecydowanie poprawić jakość kontaktu ze sobą. Powiem szczerze, to leży kompletnie u nas. Bez komunikacji, wymiany poglądów, propozycji idea SAM Polska po pewnym czasie - po "wypaleniu się" z chęci działania kilku osób - zaniknie lub zejdzie na margines modelarstwa.
Modele old to świetna zabawa, proszę więc aby wszyscy co "TO" przeczytali wzięli sobie moje uwagi do serca, przemyśleli.