Rejestracja: 12 lip 2014, o 07:56 Posty: 1725 Lokalizacja: Gdańsk
Ostatnio nabyłem aktualizacje TurboCad-a do wersji 2015. Z poprzednika tj. wersji 21 byłem dość zadowolony. Choć cały czas dobrze wspominam wersję 15. Ale nie o tym chciałem.
Nowością w wersji 2015 jest dodanie RedSDK. RedSDK jest to silnik renderujący, który dotychczas był dostępny tylko w wersji PROFESSIONAL. Byłem z tego faktu zadowolony, dopóki nie zacząłem rysować.
U mnie na laptopie (grafika zintegrowana) oraz na PC (grafika GeForce GTX220) jest problem z RedSDK.
Objawia się to tym, że elementy nie są wyświetlane tam gdzie powinny być. Na domyślnym silniku (GDI) wszystko działa dobrze. Myślę, że poniższy film wszystko pokaże. W filmie są napisy, polecam w HD.
Dobrze, że były jeszcze inne usprawnienia, więc kasa nie poleciała w przysłowiowe błoto
_________________ Nic tak nie cieszy, jak własny szybowiec ____________SAM 18-025_____________ https://gliders.pl
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość