ZychlinSky pisze:
Szkoda że wszystko jest ustalane "w wąskim gronie" (mimo ustaleń że tak nie będzie) a nikt nie zadzwoni ani nie napiszę powiedzieć że potrzebna jest jakakolwiek pomoc (zawsze byłem gotów jej udzielić) Leży jakakolwiek komunikacja i przepływ informacji.
Pierwszy wpis o IV MP był 1 lutego tego rok
. Nikt się nie zainteresował. Nikt nic w tym wątku nie napisał, oczywiście w bezpośrednim związku z MP. Żadnego, powtórzę, żadnego zainteresowania organizacją, żadnego telefonu, do.... właśnie, do
04.07.2024 gdy napisałem że MP nie będzie.
ZychlinSky pisze:
Cała organizacja się posypała przez różne dziwne ruchy, mieszanie w regulaminach i samowolkę...
O jakiej "organizacji" piszesz. Czy masz na myśli to , że raz zadzwoniłem do właściciela lotniska w Kornym, wstępnie dowiedzieć się czy termin jest "wolny", czy możemy taką imprezę tam zorganizować ? Jeżeli to jest samowolka i "dziwne ruchy" to się przyznaję. Tak to ja. Nic więcej. Jeżeli chodzi o regulaminy to nic nie jest zmienione, są tylko propozycje zmian, zresztą też zainteresowanie nimi jest słabe.
ZychlinSky pisze:
W związku z tym nie widzie najmniejszej potrzeby dalszego pełnienia funkcji prezesa SAM 18. Sami sobie koledzy lepiej poradzą. Powodzenia
Szkoda, bo jest dużo do zrobienia.