Rejestracja: 10 lip 2020, o 10:40 Posty: 169 Lokalizacja: Katowice
No super impreza była...Jak się ogarnę to wrzucę zdjęcia modeli. Muszę to posegregować ale na razie to się schładzam bo jestem wyprażony jak popcorn
Edit: Jest już super relacja Franka: Oj działo się - podwójny start Mój pilot Zdenek to ma kurde parcie na szkło tylko go na chwilę zostawiłem Byli Goście z Trójmasta ( byli po raz pierwszy ale nie ostatni w tym sezonie)- Piotrek zrobił mnóstwo zdjęć profesjonalnym aparatem więc jak prześle obrobione to jeszcze tu dołożymy, Czesi - mistrzowie latania - nie tracili czasu .. ich modele były cały czas w powietrzu , byli inni Koledzy z całej Polski... Specjalne podziękowania dla pilotów holówek 9 szt. Normalnie każdy szybownik miał swoją prywatną
Rejestracja: 10 lip 2020, o 10:40 Posty: 169 Lokalizacja: Katowice
milo pisze:
Super impreza i super latanie . Macie okropnie długie hole, w sensie, długie linki .
Piloci holówek mają swoje hole... My najczęściej latamy na holu 30-32 m ale jak Andrzej ma holować JS 1 to zakłada 40 m bo mówi że na tym mu się najlepiej leci. I tak było w ostatni weekend - latał JS więc lataliśmy na 40 m holu Dla mnie osobiście bez różnicy...ale ja mam lekkie modele. Koledzy z Trójmiasta wrzucili super zdjęcia na sąsiednim forum więc wrzucę linka dla zainteresowanych - mam nadzieję że admin się nie obrazi... Są tam wszystkie modele jakie brały udział w zlocie... Jak dostanę jakieś fajne wideo z holowania bądź lądowania to wrzucę tutaj bo z foto to Oni wyczerpali temat https://pfmrc.eu/topic/67225-3city-rc-p ... ent=847075
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość