Zupełnie nie zgodzę się z twoją opinią na temat imprezy. Jeśli chodzi o modelarzy, choć nie oni mieli być głównym punktem programu, to rozmawiałem z nimi i wiatr był główną przeszkodą - pogoda pokrzyżowała plany baloniarzom, a tak na nich liczyłem

Jeśli chodzi o strefę lotów - to była wydzielona, tylko ludzie jak bydełko szli pod taśmą drogą a nie troszkę dookoła - wystarczyło poprosić organizatora i by przeniósł jednego ochroniarza w to miejsce. Ale nie o tym - Impreza świetna - atmosfera piknikowa, dużo ludzi i atrakcji. Byłem z rodzinką od początku do samego deszczu i nie nudziliśmy się wcale. Jeden "Żelazny" też pokazał co potrafi - to że zawitał do nas to osobiście dla mnie duży sukces organizatorów - nie zapominajmy, że to tylko Elbląg. W akrobacji było wszystko co się mogło podobać. Iskry po nudnym początku (formacje) pokazały co potrafią

Mile wspominam również spotkanie z Chuckiem Norrisem w jednym z namiotów
Moja opinia jest całkiem skrajna od twojej - impreza naprawdę na wysokim poziomie - było super. Trochę fotek mjego kolegi pod linkiem -
http://www.michalkuna.eu/2012/07/100-le ... w-elblagu/ (kolega to motocyklista, to porobił motory. Ale są i fajne lotnicze)