Nazywam się Michał. Jestem z Lublina. Można znaleźć mnie na forach pfmrc i rcclub pod tym samym nickiem.
Loguję się na tym forum ponieważ sam projektuje w wolnych chwilach w cad a dokładnie TC Delux 15 i już sporo się nauczyłem, loguję się tu także dlatego że może nauczę się jeszcze czegoś nowego, i mam nadzieję że mogę liczyć na fachową pomoc w razie problemów. Mam także nadzieję że w przyszłości uda mi się związać pracę zawodową właśnie z pracą z programami typu cad/cam. Obecnie walczę z modelem własnego projektu Low Altitude o którym można przeczytać tu
link oraz ostatnio zacząłem projektować quadokopter lecz oba projekty na razie idą powoli bo zbliża się najważniejszy sprawdzian w życiu - MATURA
Jako "wkupne" na forum

mogę udostępnić plany prostego rzutka (wystrzeliwanego z procy) zaprojektowanego przez mnie w oparciu o istniejący zestaw firmy art model (Dla małych dzieci super sprawa) Model zaprojektowałem dla moich młodszych braci którzy także uczą się latać, jeden już nawet rc (męczy obecnie model elektro 2000 z modelarza

)
PS:zdjęcie wstawię najszybciej jak się da